Contact
071 5890221

Bereikbaar van 8:30-17:00 uur

Fascial release en Anatomy in Motion

Digitale consultatie  is mogelijk voor verschillende voetklachten. We maken gebruik van Clickdoc videoconsult.  Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Fascial Release Therapie is een manuele therapie gericht op de fascie. Fascie is de benaming voor het bindweefsel dat rondom spieren, botten en organen ligt. Doel van de therapie is om stijfheid, acute- en chronische pijn te doen verlichten en ontspanning te vergroten. Naast fasciale release worden ook andere vormen manuele therapie toegepast. Meer informatie over de manuele therapievormen leest u bij podotherapie ->manuele therapie.

Anatomy in Motion is geen specifieke therapie. Doelstelling is om een hoge mate van zelfzorg toe te kunnen passen en het lichaam te stimuleren in het hervinden van bewegingsefficiëntie. Dit wordt bereikt door bewegingen in het systeem te promoten, zoals die op basis van de gewrichtsvorm zouden moeten plaatsvinden op het juiste moment tijdens het lopen. Meer informatie vindt u rechts in het podotherapie gedeelte.

Mocht U specifiek voor een van beide behandelvormen interesse hebben is het noodzakelijk dat u dat aangeeft bij het maken van een afspraak.