Contact
071 5890221

Bereikbaar van 8:30-17:00 uur

Fascial release en Anatomy in Motion

Fascial Release Therapie is een specifieke (holistische) therapie gericht op de fascie. Fascie is de benaming voor het bindweefsel dat rondom spieren, botten en organen ligt. Doel van de therapie is om stijfheid, acute- en chronische pijn te doen verlichten, ontspanning te vergroten en het lichaam weer in balans te brengen. Meer informatie leest u bij podotherapie -> fascial release-therapie.

Een andere holistische visie om het lichaam beter te leren kennen en anders te kunnen gebruiken wordt ook in de praktijk toegepast.

Anatomy in Motion is geen specifieke therapie. Doelstelling is om een hoge mate van zelfzorg toe te kunnen passen en het lichaam te stimuleren in het hervinden van bewegingsefficiëntie. Dit wordt bereikt door bewegingen in het systeem te promoten, zoals die op basis van de gewrichtsvorm zouden moeten plaatsvinden op het juiste moment tijdens het lopen. Meer informatie volgt binnenkort op de site.

Mocht U specifiek voor een van beide behandelvormen interesse hebben is het noodzakelijk dat U dat aangeeft bij het maken van een afspraak.