Contact
071 5890221

Bereikbaar van 8:30-17:00 uur

Zlippo

Met uw podotherapeutische zolen zorgen we ervoor dat u prettig en klachtenvrij loopt. Uw zolen passen perfect in uw schoenen en ook in huis is het belangrijk dat u uw zolen draagt.

Maar wat te doen als u op slippers of sandalen wilt lopen waarin uw zolen niet passen of u wilt in huis niet afhankelijk zijn van uw schoenen ….. Zlippo biedt DE oplossing voor in en om het huis.

Wij maken met u slippers, sandalen of pantoffels, gebaseerd op uw podotherapeutische zolen. Hierdoor is de pasvorm gegarandeerd! De modellen van Zlippo zijn legio. Samen met u kiezen we het voor u meest geschikte model. Kleuren, leersoorten mag u helemaal zelf bepalen.

Wilt u zelf een unieke Zlippo creëren? Het stappenplan is als volgt:

  1. U maakt bij ons een afspraak om het model en kleuren te bepalen. We zullen dan ook uw voetmaat opmeten. Bent u nog niet bij ons bekend, dan zullen wij alvorens een podotherapeutische onderzoek verrichten.
  2. Na ongeveer 2 a 3 weken volgt er een nieuwe afspraak (45 minuten) om de Zlippo exact op uw voeten passend te maken waarna u ze kunt meenemen.

De kosten van een paar Zlippo’s bedragen in totaal  € 235,00 (podotherapeutisch consult € 71,00 en Zlippo materiaal € 164,00). Bent u helemaal nieuw bij ons, dan is een extra onderzoek met bijkomende kosten mogelijk van toepassing.

Afhankelijk van uw aanvullende zorgverzekering kan het mogelijk zijn dat een vergoeding in uw verzekeringspakket is opgenomen.

Meer informatie en inzicht in de modellen bekijkt u op: www.zlippo.nl

Zlippo folder