Contact
071 5890221

Bereikbaar van 8:30-17:00 uur

Disclaimer

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom besteden wij alle mogelijke zorg aan actuele, correcte en betrouwbare informatie op onze website. Wij doen ons uiterste best voor een goede bereikbaarheid en toegankelijkheid van onze website.

Onze website

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. We kunnen niet garanderen dat onze website foutloos werkt en continu toegankelijk is. We zijn niet aansprakelijk voor schade door onjuiste of onvolledige informatie op deze website. Ook aanvaarden we geen verantwoordelijkheid over de inhoud van gelinkte websites die niet door ons worden onderhouden.

Informatie wijzigen

Wij behouden ons het recht om de informatie op deze website te wijzigen. We geven geen garantie dat e-mails of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt. Daarom aanvaarden we geen aansprakelijkheid voor de gevolgen hiervan.

 

Op maandag 9 oktober 2023 wordt onze praktijk geauditeerd i.v.m ons praktijkkeurmerk.
Het Praktijkkeurmerk staat borg voor een adequaat kwaliteitsbeleid van de podotherapiepraktijk waaraan het keurmerk is verleend. Het keurmerk maakt voor alle partijen in de gezondheidszorg (patiënten, hulpverleners, zorgverzekeraars en overheid) zichtbaar dat het goed zit met het kwaliteitsbeleid van de praktijk die over het keurmerk beschikt.
Onderdeel van deze audit is dossieronderzoek, dit dossieronderzoek vindt steekproefsgewijs plaats en gebeurt met een privacyverklaring van de auditoren.

Mocht u bezwaar hebben tegen mogelijke inzage in uw dossier laat het ons dan schriftelijk weten via info@voettherapie.com.
Voor meer informatie over het praktijkkeurmerk zie:  https://www.podotherapie.nl/kwaliteit-van-zorg/