Contact
071 5890221

Bereikbaar van 8:30-17:00 uur

Voetverzorging

Wij verkopen diverse voetproducten.  Wilt u schimmelvorming effectief voorkomen dan bieden wij Mycored aan. Afgestemd op uw voeten, kunt u bij ons terecht voor de juiste voetencrème.

Akileïne Hydra Ultra Actief

Bij droge voeten, eelt. Zorgt voor een intense en langdurige hydratatie (24 uur non-stop) en een kalmerende werking bij de eerste toepassing. De formule reageert op toestanden van ernstige uitdroging en duidelijke callositeiten. Het is perfect voor een zwakke huid. In slechts 7 dagen zijn hyperkeratose en desquamatie zichtbaar verminderd. Een echte beschermende behandeling, de Hydra Ultra Actief beschermt ook de voet tegen infectieuze risico’s en herstelt het evenwicht.

Breng aan op de voet terwijl je licht masseert. Slechts één applicatie per dag is voldoende. Niet-vette geconcentreerde formule.

Akildia Multi Protective Cream

Voor de diabetische voet. Biedt volledige bescherming van de opperhuid van de diabetische voet. Het hydrateert intensief, versterkt de barrièrefunctie en maakt het eeltvrij. Door de microcirculatie te stimuleren, helpt het de voet om zijn gevoeligheid te herwinnen. Uitgerust met antibacteriële en schimmelwerende middelen, voorkomt de AKILDIA® Multi Protective Cream ook schadelijke externe agressies voor de voeten. Dankzij de speciale actieve ingrediënt (Glistin®) beschermt het cellen tegen neurodegeneratie.

Akilwinter (Akilenjur)

Is een preventieve behandeling voor voeten, handen en gezicht. Het beschermt de huid tegen schade veroorzaakt door kou en vochtigheid, met name door de microcirculatie te stimuleren en de barrièrefunctie te versterken. De irritaties, tintelingen en beklemming in verband met de kou worden verzacht dankzij de verzachtende en voedende formule.

Preventieve behandeling van schrale huid en bevriezing.