Contact
071 5890221

Bereikbaar van 8:30-17:00 uur

Uw eerste afspraak

Bij binnenkomst (Leiderdorp) kunt u zich melden bij de balie. In onze vestiging in Leiden kunt u direct plaatsnemen in de podotherapie wachtkamer gelegen in het souterrain.

Wat moet ik meenemen?

Tijdens de eerste kennismaking wordt gevraagd naar uw identiteitsbewijs* en uw eventuele verwijzing van uw huisarts of specialist. Wanneer u geen verwijzing heeft, ontvangt u een vragenformulier om in te vullen.

Het onderzoek van de podotherapeut behelst  onderzoek naar de stand en functie van de voeten vaak ook in relatie tot het hele lichaam. Houdt u er rekening mee dat aan u gevraagd kan worden om u te ontkleden zodat de stand van bekken en rug ook goed beoordeeld kunnen worden.

Ook willen wij u vragen om uw dagelijkse (sport-)schoenen mee te nemen naar uw eerste afspraak.

Meer informatie over de facturering en tarieven leest u onder het kopje Tarieven.

 

 

* Wij vragen uw identiteitsbewijs omdat wij vanuit de zorg verplicht zijn dit te registreren als u bij een podotherapeut behandeld wordt. Dit geldt voor iedereen vanaf 14 jaar.  Aan de hand van uw identiteitsbewijs kunnen wij ook controleren of u degene bent die bij het BSN nummer hoort. Voor goede gezondheidszorg is het belangrijk dat zorgverleners op een betrouwbare manier gegevens uitwisselen.