Contact
071 5890221

Bereikbaar van 8:30-17:00 uur

Podotherapeutische zolen

Op basis van het uitgebreide podotherapeutisch onderzoek maken wij podotherapeutische zolen voor in uw (sport)schoenen.

De zolen kunnen voor diverse doeleinden nodig zijn, zoals corrigeren van een verkeerde lichaamshouding, verbetering van de balans van uw lichaam, ontlast hoge drukpunten en ondersteunen uw voeten.

De zolen worden gemaakt aan de hand van een 2 dimensionale foto van uw voeten. In onze werkplaats zijn vele verschillende soorten materialen beschikbaar. De keuze van het juiste materiaal van uw zolen, hangt onder meer af van de functie en het doel van de zolen. Voor in veiligheidsschoenen (werkschoenen) maken we speciale zolen waardoor de garantie op de veiligheidsschoen gegarandeerd blijft.

Het is erg belangrijk dat uw podotherapeutische zolen goed passen in uw schoenen en dat de pasvorm van uw schoenen goed bij uw voeten past. Wanneer dit niet samen strookt, kan dit negatief van invloed zijn op de functie van uw zolen.

Wanneer u uw zolen bij ons komt afhalen, zijn deze puur op uw voet gemaakt en nog niet passend in schoenen. Neemt u wanneer u bij ons op consult komt, dan ook de schoenen mee die u het meest draagt.